TURHAN VE MEDİHA TANSEL İLKOKULU

WEB https://tmtanselilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Suadiye Cami Sok. No33 Kadıköy
VİZYON : Atatürk ilkelerine bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı İyi ve erdemli olmanın yeterliklerini taşıyan, okuyan, araştıran sanatsal becerileri gelişmiş, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılara ulaşmış sevgi dolu ve mutlu çocuklar yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğretmen kadrosuyla, Teknolojik imkanlardan faydalanarak öğrenci merkezli eğitim veren, öğrencilerin psikolojik ve fiziksel sağlıklarını koruyup gözetip sosyal ve akademik yönden gelişmelerini sağlarken kaliteden ödün vermeyen çağdaş ve demokratik bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : 2020 yılında 2 adet eTwinning Ulusal kalite etiketi, 1 adet Avrupa kalite etiketi alınmıştır. 2020 yılında okulum temiz belgesi alınmıştır.

Saatler : 09.00 - 14.40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Servis mevcuttur.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Suadiye Mahalle Suadiye Cami Sokak No:33 Kadıköy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 13 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Harezmi Projesi uygulanmaktadır. 4 adet eTwinning projemiz devam etmektedir.